Profil

Lui Dali —artistul de tatuaje, designerul și căpetenia dă trib dă la Grǽfic Tràib— nu-i place să vorbească despre sine la persoana a Ⅲ-a, așa că uite-o mică…

…Introducere

M-am născut în București, în și am venit în Tōkyō în , unde sunt și acum.

Desenez de pe la 2-3 ani, tatuez din 1993 (Iunie, anul ăsta, 31 ani) —întâi la „Body Design ’69” din București, cu Tony Kaporalis, apoi la un studio din Shibuya (ulterior mutat în Meguro) și, eventual, la propriul meu studio, Graphic Tribe Tattoos, deschis inițial în Nakameguro și mutat recent în Ebisu— și prima oară când am dat de un computer (o vechitură Macintosh) a fost cândva prin 2000.

Sunt ambidextru; vorbesc, mai mult sau mai puțin fluent —și mai mult sau mai foarte mult vulgar— Română, Engleză și Japoneză; dacă ai răbdare cu mine și nu bagi în seamă faptul că pronunț „pulă” sau „pizdă” de aproximativ trei virgulă paișpe ori pe propoziție, sunt chiar un băiat de treabă. Cică.

Sedentar până-n măduva oaselor, însă nu complet defect.

Băiat de Berceni, dar m-am făcut mare și mă port civilizat ;)

Autobiografie

Studii

Alte Chestii

Tatuaje

Portofoliu

Tatuaje

Web Design

Grafică

Hai, că m-am întins ș-am trecut de mult de „o mică introducere”… încă puțin și se făcea „povestea vieții mele” :) Ești un dulce —sau o superdulce cu zahăr și cu miere, mânca-o-ar nenea— c-ai avut răbdare să citești pân-aici, îți mulțumesc! Te scutesc de restul detaliilor dar, dacă te bârăie curiozitatea și tre‘i’ să știi mai mult, trage-mi un e-mail și stăm la taclale ;)

Dali’s “Graphic Tribe Tattoos” tattoo parlor, in Shibuya